Shaklee Get Clean Water Pitcher

Get Clean® Water merupakan sistem penurasan air multipaten baharu yang menghasilkan air yang lebih sihat dengan menggunakan sebatang blok karbon padu untuk membersihkan air anda serta mengurangkan bahan-bahan cemar yang sukar disingkirkan termasuklah kandungan plumbum sehingga 99%.
 
Get Clean® Water merupakan sistem penuras jag air pertama yang menggunakan blok-karbon yang boleh diisi semula dan berupaya menuras 303 liter (80 gelen) air bagi setiap turasan.
~~~~~~~~~~

Bagaimana  Shaklee Get Clean Water Pitcher menandingi water pitcher jenama terkemuka yang lain?
  1. Shaklee Get Clean Water Pitcher disahkan dapat mengurangkan kandungan plumbum, merkuri, kadmium dan bahan-bahan cemar lain. disamping mengekalkan kandungan mineral air yang sihat!
  2. Shaklee Get Clean Water Pitcher disahkan dapat mengurangkan klorin, jadi ia dapat mengurangkan ancaman kesihatan yang disebabkan oleh bahan sampingan klorin!
  3. Shaklee Get Clean Water Pitcher disahkan dapat menuras 303 liter (80 gelen) air bagi setiap turasan -dua kali ganda lebih daripada jenama terkemuka.
  4. Shaklee Get Clean Water Pitcher meripakan Sistem Penuras Jag Air berblok- Karbon Isian Semula yang pertama

Kenapa
Shaklee Get Clean Water Pitcher menjadi pilihan terbijak anda?
  1. Hanya beberapa sen bagi seliter air
  2. Air yang lebih sihat dan rasanya yang enak
  3. Jag Air bermeter automatik pertama yang menunjukkan jumlah gelen air yang telah dituras- tidak memerlukan kuasa elektrik
  4. Ringan dan mudah dibawa
  5. Menjimatkan kos – tanpa perlu dimasak
 
KEISTIMEWAAN LAIN SHAKLEE GET CLEAN WATER PITCHER

SELAMAT
Menyingkirkan kandungan plumbum dan banyak bendasing lain, mengurangkan pelbagai jenis bahan cemar berbahaya yang mungkin terkandung di dalam air, diiktiraf oleh Persatuan Kualiti Air (Water Quality Association [WQA]).

PILIHAN BIJAK
Menjimatkan kos; dengan hanya berapa sen seliter sahaja, Get Clean® Water dapat memberikan air yang bersih dan rasanya yang enak dengan meter bijak yang menandakan bilakah masanya untuk anda menukar penuras tersebut tanpa perlu mengagaknya.
 
HANDAL
Lebih banyak air bersih pada setiap masa; menghasilkan 303 liter (80 gelen) daripada setiap turasan yang mana dua kali ganda lebih banyak berbanding jenama lain dan mengurangkan bahan cemar yang mungkin wujud dalam air dan berbahaya kepada kesihatan anda.

MESRA ALAM
 Memelihara alam sekitar menggunakan sistem Penuras Jag air dengan blok-karbon isian semula yang pertama, di mana ianya dapat mengurangkan timbunan sisa. Setiap penuras diperbuat daripada arang tempurung kelapa yang tahan lasak dan baik terhadap alam sekitar.
 
Berminat dgn Water Pitcher ni?
Nak dapatkannya pada harga termurah?
(Harga pasaran RM460)
 
Hubungi saya sekarang!