The Multi 3 Gems Set

Mighty Triple Gem membantu anda kekal cergas dan bertenaga walaupun sedang berpuasa!
**Entry ibu mengandung yang ade lagi 2 hari nak kena ganti puasa**

Terdapat 3 jenis produk dalam set ini iaitu Mealshake, Energizing Soy Protein (ESP) dan Performance DrinkMealshake dan ESP berperisa vanila.
Gabungan 2 produk ini akan menghasilkan rasa minuman yang sangat lazat dan berkhasiat dengan 9 jenis asid amino yang lengkap untuk keperluan tubuh dan mampu memberikan tenaga serta mengawal rasa lapar ketika berpuasa.

Performance Drink berperisa oren
Minumam tenaga ini membantu mengekalkan kandungan air dalam badan dan mengandungi imbangan elektrolit yang sempurna untuk mencegah dehidrasi. 
Merupakan minuman kegemaran atlit yang sesuai diminum begitu sahaja atau dicampur bersama Mealshake dan ESP. 
Turut menjadi produk pilihan ibu yang menyusukan bayi ketika berpuasa kerana banyak tenaga dan bendalir yang dikeluarkan ketika proses menyusu.

 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Energizing Soy Protein


* Protein lengkap yang mengandungi 9 asid amino yang sangat tinggi nilainya dalam pembentukan sel.
* Protein adalah amat penting dalam pembinaan tubuh badan kita, terutama kepada janin dan bayi yang sedang membesar,
* Membekalkan tenaga,
* Memberikan rasa kenyang
* Diperlukan untuk kuku, rambut dan kulit yang sihat
* Membantu sistem pertahanan tubuh untuk melawan penyakit
* Membanyakkan susu badan (milkbooster)
* Membantu mengekalkan kepejalan otot
* Glisemik rendah yang dapat membantu mengekalkan gula dalam darah yang normal
* mengekalkan tahap kolestrol normal dan menggalakkan kesihatan jantung dan prostat

 
Mealshakes


* Meal Shakes Shaklee adalah salah satu pilihan pemakanan yang diberi jolokan ‘easy-on-the-go meal’ kerana penyediaannya yang begitu mudah, dan kandungannya yang lengkap membekalkan nutrient keperluan harian.
*Meal Shakes sesuai untuk kanak-kanak yang aktif dan tak boleh duduk diam. Sesuai juga buat mereka yang tidak sempat mengambil sarapan dan hidangan yang seimbang. Juga membekalkan nutrisi kepada mereka yang sukar untuk menelan supplemen dalam bentuk pil terutama warga tua.
* Membekalkan sekurang-kurangnya 35% (atau lebih) Nilai Harian (Daily Value) bagi 19 vitamin dan mineral penting yang diperlukan oleh tubuh.
* Sumber yang kaya dengan kalsium, fibre dan protein.
* Pilihan terbaik rendah lemak dan rendah glisemik
* Rasa French Vanilla yang enak (seperti aiskrim vanila), boleh diminum begitu sahaja atau dicampur dengan susu, atau minuman kegemaran.

Performance Drink* Ia adalah minuman ahli sukan yang mengandungi imbangan elektrolit yang sempurna untuk membantu mencegah dehydration, seperti fungsi minuman isotonik.
* Ia membekalkan 3 jenis karbohidrat bagi tenaga dan stamina.
* Ia bukan milk booster, atau minuman penambah susu, sebaliknya membantu tubuh kita menjaga kestabilan bendalir agar tidak kekeringan.
* Ia mengandungi formula karbohidrat unik Shaklee iaitu opticarb yang membekalkan tenaga serta merta. Opticarb ialah rangkaian karbohidrat yang memberikan kita tenaga berterusan tanpa menganggu kestabilan gula dalam darah.
* Fungsinya tak sama dengan milk booster atau makanan penambah susu lain kerana ia bukan untuk menambah susu sebaliknya menjaga sistem tubuh badan kita dalam sehari berpuasa dan menyusu/mengepam.
* membantu mencegah rasa dehidrasi akibat kurang minum diwaktu berpuasa.
 

 ~~~~~~~~~~

Nak cuba? Hubungi saya!