Apa yang best sangat SHAKLEE GLA COMPLEX tu?


Hah, tak puas nengok poster di atas?
Meh sini kita cite detail sikit...

1. Shaklee GLA Complex is very the different compared to EPO
EPO = Evening Primerose Oildan mengandungi GLA. Tapi Shaklee GLA Complex dihasilkan dari bunga borage atau terkenal jugak dengan nama starflower... Kawan sunflower kot ni :)

2. GLA Complex yang diekstrak dari starflower ini mempunyai kepekatan GLA atau nama saintifiknya gamma-Linolenic acid 3 kali ganda lebih tinggi berbanding GLA daripada EPO. Maksudnya SHaklee GLA Compleks punya kesan lebih bagus lah berbanding EPO itu :)

3. GLA Complex mengandungi asid lemak omega-6 yang berfungsi untuk menstabilkan hormon. 
So, siapa yang perlukan sangat GLA Compleks ni? Mereka-mereka dengan masalah berikut sangat perlukan GLA... Simpan lam henbeg bawak la pi memana :)
♥ haid tak tetap
♥ masalah kesuburan
♥ masalah cyst dan ketumbuhan rahim
♥ masalah senggugut
♥ moody
♥ menopause
♥ masalah intimasi selepas bersalin

4. GLA Complex membantu menstabilkan hormon serta membantu dalam pengurusan berat badan. Jadi, jangan hairan kalau dengar org kata, makan GLA Compleks ni, "bangun pagi rasa lebih kurus" heheheee

5. GLA Compleks juga membantu penghasilan ovum yang sihat dan matang serta mengandungi vitamin E yang membantu mengekalkan keadaan cecair rahim yang subur seterusnya menyediakan rahim dalam keadaan yang sesuai untuk persenyawaan.

6. GLA Compleks juga membantu mengawal darah tinggi dan kolestrol dengan cara mengekalkan salur darah yang sihat. 

7. GLA Complex juga penting untuk pesakit kencing manis kerana GLA Compleks ni bertugas untuk menstabilkan hormom. Insulin tu kan sejenis hormon :) Hormon insulin yang berkualiti dan aktif membolehkan paras gula dalam darah dikawal. 

8. GLA Compleks membantu penghasilan kulit yang cantik sebab GLA Compleks berupaya melembapkan dan menyuburkan kulit, kuku dan rambut. Jika kulit muka dan badan anda berjeraat & berjeragat yang disebabkan oleh masalah hormon, insyaAllah... pengambilan GLA Compleks secara berterusan dapat menyahkan dua beradik J ni dari diri anda :)

SO amacam? 
Nak try tak GLA Compleks ni?
Hubungi saya sekarang untuk harga istimewa!